Torza

Beheer
ERP
WMS

De module Beheer van het Torza ERP-pakket is speciaal ontworpen voor bedrijven in de branches Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties. Deze module biedt een uitgebreide set van functionaliteiten om de dagelijkse activiteiten van deze bedrijven te ondersteunen en te optimaliseren. Hieronder vind je een beschrijving van de belangrijkste functies van deze module.

Statussen

Met de groepen functie kun je alle producten categoriseren op basis van verschillende criteria, zoals type, grootte, gewicht, etc. Dit maakt het gemakkelijk om jouw producten te vinden en te organiseren.

Groepen

Met de groepen functie kun je alle producten categoriseren op basis van verschillende criteria, zoals type, grootte, gewicht, etc. Dit maakt het gemakkelijk om jouw producten te vinden en te organiseren.

Informatie

Met de informatie functie kun je belangrijke gegevens over alle producten opslaan, zoals de aanschafdatum, de onderhoudshistorie, de garantieperiode, etc. Deze informatie kan je helpen bij het plannen van de onderhoudsactiviteiten en het maken van beslissingen over vervanging of verkoop van alle producten. 

Baliemodule

Met de baliemodule kun je jouw verhuuractiviteiten beheren. Je kunt klanten registreren, verhuurcontracten opstellen, betalingen bijhouden, etc. Hierdoor kan je snel en efficiënt klanten helpen en de verhuurprocessen stroomlijnen. 

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Werkplaatsmodule

Met de werkplaatsmodule kunt je de reparatie- en onderhoudsactiviteiten beheren. Je kunt werkorders aanmaken, de voortgang van reparaties volgen, materialen bijhouden, etc. Hierdoor kun je alle onderhoudsactiviteiten efficiënter plannen en uitvoeren. 

Telefoon, tablet, PDA​

Met de telefoon, tablet en PDA functies kun je alle bedrijfsprocessen ook buiten het kantoor beheren. Je kunt bijvoorbeeld verhuurcontracten opstellen, werkorders aanmaken en klantgegevens bijwerken terwijl je onderweg bent. Dit verhoogt de flexibiliteit van jouw bedrijf en bespaart tijd.

Invoer, bewerken, verplaatsen

Met de invoer, bewerken en verplaatsen functies kunt je snel en gemakkelijk alle productgegevens bijwerken. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe producten invoeren, de status van producten wijzigen en producten van de ene groep naar de andere verplaatsen. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten.

Inkoop & verkoop

Met de inkoop en verkoop functies kunt je alle inkoop- en verkoopactiviteiten beheren. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe producten bestellen, offertes opstellen, facturen bijhouden, etc. Hierdoor kunt je de financiële processen stroomlijnen en jouw inkomsten en uitgaven bijhouden.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS