Torza

Koppeling externe pakketten
ERP
WMS

De module Koppeling externe pakketten van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die de integratie van diverse externe softwaretoepassingen mogelijk maakt voor bedrijven in de branches Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties. Deze module biedt naadloze integratie met boekhoudpaketten, externe databases, CRM-software en Power BI. 

Integratie en tijdbesparing

Boekhoudpaketten zijn essentieel voor het bijhouden van de financiële gegevens van een bedrijf. Met de koppeling externe pakketten-module kunnen bedrijven hun boekhoudpaketten integreren met het Torza ERP-pakket. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk facturen genereren en bijhouden, betalingen registreren en rapporten genereren. Deze integratie bespaart tijd en moeite doordat handmatige invoer van gegevens wordt vermeden.

Koppeling CRM-software

CRM-software is een onmisbare tool voor het beheren van klantrelaties en het verbeteren van de verkoopprestaties. De koppeling externe pakketten-module maakt het mogelijk om CRM-software te integreren met het Torza ERP-pakket, waardoor bedrijven een centraal klantbeheersysteem hebben. Dit maakt het gemakkelijker om klantgegevens bij te houden, offertes te maken en orders te verwerken.

Koppeling rapportagetools

Ten slotte biedt Torza een integratie met diverse rapportagetools, denk aan Power BI, Sisense, Tableau etc. Deze krachtige business intelligence-tools maken geavanceerde analyses en rapportage mogelijk. Hierdoor kunnen bedrijven gegevens van verschillende bronnen combineren en visualiseren, waardoor ze belangrijke inzichten kunnen krijgen om hun bedrijfsprestaties te verbeteren.

Maak nu gebruik van Torza ERP om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Koppeling CRM-software

Kortom, de Koppeling externe pakketten-module van het Torza ERP-pakket is een krachtige tool die bedrijven in de branches Verhuurbedrijven en Keuringsinstanties helpt om diverse externe softwaretoepassingen naadloos te integreren. Dit verbetert de bedrijfsvoering, verhoogt de efficiëntie en biedt belangrijke inzichten voor verbetering van de bedrijfsprestaties.

Screenshots en video's

Klik op de afbeeldingen en video’s om het zo te vergroten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of heb je een algemene vraag? Neem dan nu contact met ons op. 

Modulaire opbouw ​​

Torza ERP is volledig schaalbaar en aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en met verschillende operationele behoeften. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waardoor het een flexibele oplossing is die kan groeien en evolueren met het bedrijf. 

De meest onderscheidende modules van Torza ERP en WMS software voor equipment

Beheer

ERP
WMS

Keuringen

ERP
WMS

Inhuur en inkoop

ERP
WMS

Planning

ERP
WMS

Reparatie en service​

ERP
WMS

Verhuur en verkoop

ERP
WMS

Meer onderdelen van Torza ERP en WMS software voor equipment

Configuratie

ERP
WMS