Torza

ERP software voor de productie

Een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele, schaalbare en betaalbare ERP software.

Expert in jouw branche

Serieproductie

Bekijk oplossingen

Stukproductie

Bekijk oplossingen

Groothandel

Bekijk oplossingen

Equipment

Bekijk oplossingen

Gebruiksvriendelijk

Torza is te gebruiken op elke device met een internetverbinding zoals een PC, tablet of smartphone. Je hebt dus geen hoge kosten voor een server of software.

Korte workflow

In Torza zijn geïmporteerde bestanden direct beschikbaar. Denk aan DWG en vele andere type bestanden zoals Excel bestanden met bijvoorbeeld stuklijsten. Je kunt deze bestanden meteen bewerken voor productie of calculatie in Torza.

Meer dan standaard

Wij leveren altijd meer dan een standaard systeem. Wij passen maatwerk toe zodat het systeem altijd perfect aansluit bij je wensen.

Het Torza ERP systeem, wat is het? En hoe kan het jouw bedrijf verder helpen?

Torza ERP is gebruiksvriendelijke en praktijkgerichte ERP software voor de maakindustrie. Torza helpt ondernemers hun bedrijfsprocessen te  automatiseren en verbeteren. Dit alles zorgt ervoor dat je als ondernemer meer tijd hebt om te doen waar het echt om draait: ondernemen!

Praktijkgerichte software

Torza is ontwikkeld met praktijkervaring als belangrijkste uitgangspunt. Ideaal voor bijvoorbeeld een snijbedrijf, machinefabriek of constructiewerkplaats. Torza zorgt ervoor dat processen sneller, makkelijker en met minder fouten verlopen. Het systeem is zo ontwikkeld, dat het zowel de behoeften van de mensen op de werkvloer als de behoeften van de managers vervult.

Vraag een persoonlijke demo aan

Overstappen naar een nieuw ERP softwarepakket doe je niet zomaar. Daarom laten we het graag eerst aan je zien!

Kies voor Torza ERP Software

Realtime informatie 

Tijdbesparing door automatisering

Geschikt voor alle devices

100% aangepast op jouw organisatie

Betere samenwerking door gestroomlijnde bedrijfsprocessen 

Eenvoudig inzicht in bedrijfsprocessen met rapportages

Geen extra kosten voor nieuwe gebruikers

Hoge kwaliteitsstandaarden door uniforme werkwijze

Met trots werken wij voor

Wil je ook efficiënter werken?

Torza helpt je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Of bel direct op: 085-1302578

Veel gestelde vragen (FAQ)

Nee, dat is bij ons gelukkig niet nodig. Het hele systeem, inclusief database, draait op onze eigen servers. Naast de werkstations hoef je alleen voor een werkende internetverbinding te zorgen.

Nee, dat is niet ons verdienmodel. Wij zetten voor jou een systeem neer waarbij je ongelimiteerd gebruikers met verschillende rechten kunt aanmaken en beheren.

Wij richten per klant een eigen serveromgeving in die, met uitzondering van de door jou opgegeven IP-adressen, niet te bereiken is. Hierdoor kan een eventuele kwaadwillende zelfs geen poging doen jouw gegevens te onderscheppen. Dit omdat diegene simpelweg geen ‘rijbaan’ naar je server heeft. We kunnen het systeem naar wens extra beveiligen met tweestapsverificatie.

Alle gegevens staan in de database op onze server. Deze server wordt inclusief database meermaals per dag geback-upt. Alle data wordt dertig dagen bewaard.

Onze servers draaien al sinds 2010 bij dezelfde vertrouwde partij. De gebleken uptime ligt op dit moment op 99,7% beschikbaarheid.

Op elk device dat een internetverbinding heeft. Denk aan een PC, laptop, iMac, smartphone, tablet etc.