Torza API – betere automatisering door slimme koppelingen

Met een API ofwel “application programming interface kan Torza ERP toegang krijgen tot andere systemen. Met deze koppeling kunnen de verschillende systemen met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen.

Koppeling met boekhoudpakketten

De koppeling die het meest wordt gebruikt door onze klanten is de koppeling met 1 van de vele boekhoudpakketten die er zijn. Met deze koppeling wordt elke in Torza aangemaakte factuur direct doorgestuurd naar je financiële administratie. Daardoor kost het geen extra tijd om facturen te verwerken. Deze API wordt aangeboden door de leverancier van het boekhoudpakket Torza gebruikt deze API om alles te automatiseren.

Koppeling met andere ERP systemen

Wanneer een organisatie al een ERP systeem gebruikt, is men daar vaak niet geheel tevreden over. Vaak ontbreken er bepaalde functionaliteiten of kosten enorm veel geld om te laten maken door de ERP leverancier. Torza wordt dan ook vaak benaderd door potentiële klanten die graag naar Torza over willen stappen maar dat niet meer kunnen omdat het bestaande ERP pakket te diep is ingeworteld binnen de organisatie. Wanneer het bestaande ERP systeem een API oplossing heeft, kunnen wij daar op inhaken en op die manier de bestaande ERP software gaan faciliteren.

API
Torza API - koppeling met tekenpakket en nesting software

Via onze eigen ontwikkelde API kunnen tekenpakketten direct met Torza kunnen communiceren. Een voorbeeld is een snijbedrijf met zijn platenvoorraad en orders in Torza. Via deze API kan het nestingsprogramma de platen en producten ophalen om te nesten. Na dit proces stuurt het nestingsprogramma alle informatie weer terug naar Torza zodat in de Shopfloor toepassing de planning direct is bijgewerkt. Eventuele overstempelverklaringen worden ook direct voorbereid.

De mogelijkheden zijn oneindig, alle data in Torza kan gebruikt en bijgewerkt worden, geheel naar de wensen van iedere specifieke situatie.